Oldal kiválasztása
Aranyos fiúk, bronzos lányok

Aranyos fiúk, bronzos lányok

Kaposvár adott otthont a Röplabda MEFOB Final Four küzdelmeinek, és a házigazda MATE ezúttal is kimagaslóan szerepelt: a fiúk arany-, a lányok bronzéremmel zárták a tornát. 

Ismét rajthoz áll a Diamant a Challenge Kupában!

Ismét rajthoz áll a Diamant a Challenge Kupában!

Egymás után harmadszor is elindul Kaposvár női röplabdacsapata a harmadik számú európai kupa-sorozatban! Az 1. MCM-Diamant együttese a magyar bajnokságban elért negyedik helyezéssel vívta ki a Challenge Kupa-szereplés jogát. A lányok az előző évadban hatalmas sikert értek el azzal, hogy első magyar csapatként egészen az elődöntőig jutottak, és szeretnék a következő évadban is méltó módon képviselni a várost és az országot.

Negyedik helyen zártak a junior lányok

Negyedik helyen zártak a junior lányok

A negyedik helyet szerezte meg a Női U21 Országos Bajnokság idei hatos döntőjében az 1. MCM-Diamant Kaposvári Röplabda Akadémia együttese, miután a bronzmérkőzésen 3:0 arányú vereséget szenvedett a Gödöllőtől. 

A bronzéremért játszhatnak a kaposvári röplabdás lányok

A bronzéremért játszhatnak a kaposvári röplabdás lányok

A szombat délelőtti kereszt-játékot sikerrel vette, az esti elődöntőben viszont vereséget szenvedett az 1. MCM-Diamant Kaposvári Röplabda Akadémia együttese a leány U21-es bajnokság országos döntőjében, így a vasárnapi záró napon a bronzéremért küzdhet majd a Gödöllő ellen  

Megverték a Vasast a kaposvári juniorok

Megverték a Vasast a kaposvári juniorok

A lányok programja a két NB I-es csapat, a Budaörs és a Gödöllő juniorjainak összecsapásával kezdődött, s az első játszmában utóbbiak komoly hátrányból is fordítottak, majd megnyerték a második szettet is. A harmadik játszmában ugyan a budaörsiek szépítettek, de végül így is a két évvel ezelőtt OJB-ezüstérmes gárda nyert. Ebben a csoportban szerepelt a címvédő UTE is, amely mindkét ellenfelével szoros szetteket játszott, de mindkét mérkőzését végül 3:0-ra nyerte, így megszerezte a csoport első helyét, míg a másodikon a GRC, a harmadikon a BDSE-Emericus végzet

Tatjana Matics jövőre is Kaposvárért küzd majd

Tatjana Matics jövőre is Kaposvárért küzd majd

Szpin Renáta, Szedmák Réka, Kump Aliz és Tóth Jázmin után újabb játékos szerződés-hosszabbítását jelentette be az 1. MCM-Diamant Kaposvár Extraligás női röplabdacsapata. A Challenge Kupa és a Magyar Kupa idei bronzérmes együttesében folytatja pályafutását Tatjana Matics. A 32 esztendős nyitásfogadó-ütő alázatos, csupaszív játékkal segítette klubját a célok elérésében, és ígérete szerint nem lesz ez másként a következő évadban sem.